BEBOERBREV NR. 9 – November 2021

Beboerbrev november 2021

Budsjett 2022
Budsjettet for 2022 er ferdig behandlet i styret og det blir ingen økning i felleskostnadene. Vi tar sikte på å avholde årsmøtet i mars, endelig dato kommer fra nbbo på nyåret.

Parkering
Styret har besluttet å bytte samarbeidspartner for parkeringsplassene fra 29.4.2022, inntil denne datoen benytter vi de parkeringsbevisene vi har.
Ved eventuelle utfordringer knyttet til overgangen er dette bekreftelsen vi har mottatt fra Apcoa “Bekrefter med dette at vi benytter dagens parkeringsbevis frem til avtalen avsluttes 29. april 2022  –  (a)skiftleder Oslo & Akershus: kan dere gi beskjed til drift i Drammen om dagens parkeringsbevis som benyttes i Pollenkvartalet (avdeling 8360) er gyldige ut oppsigelsestiden.”

Ved behov er epostadressen til Skiftleder osloute(a)apcoa.no

Minner samtidig om at gjesteparkeringsplassene er til bruk for gjester og besøkende. Plassene skal ikke tas i bruk for egne biler av seksjonseierne.

Påminnelser
Det blir kjøligere dager fremover, minner om at radiatorene aldri må stå lavere enn snøkrystallen så vi holder leilighetene frostsikre og unngår skader.

Ta en HMS sjekk i egen leilighet, sørg for at rømningsveier er lette å komme til. Sjekk pulverapparatet ditt og husk å vende dette. Sørg for fri tilgang til gass-skap og at nøkkelen til skapet er tilgjengelig. Vurder om du har behov for en komfyrvakt. Sjekk bad og våtrom for eventuelle lekkasjer og sørg for å rense sluk minimum 2 ganger i året.

Vi går snart inn i en hyggelig tid med mye lys, husk å slukke lysene og hold disse under oppsikt.

Dessverre er strøm og gasspriser høye om dagen, endringer i nettleien fra 2022 gjør at det er rimeligere å bruke strøm på nettene og når det generelt er lite forbruk.

Det har vært vanlig at styret har besørget bortkjøring av juletrær i januar. I fjor var det kun et fåtall trær og vi ser ikke noen grunn til at denne kostnaden skal tilfalle sameiet lenger. De som velger å ha naturtrær må selv sørge for å få levert disse på Lindum eller andre egnede steder. Juletrærne skal selvsagt ikke plasseres i søppelrommet.

Jeg observerer at noen allerede har pyntet terrassene med lys, jeg gleder meg til sameiet blir julepyntet og ønsker alle sammen en riktig fin desember.